Pensioenadvies Zutphen

beelden-slider-website-UitglijdendeMan-LG

Pensioenvragen en antwoord

Wat wordt uw maandelijks uitkering na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd? Bent u werkgever of werkt u als zzp’er?

Binnen alle (vaak ingewikkelde) fiscale en wettelijke regels, moet een goed pensioenplan aansluiten bij  uw onderneming of op uw persoonlijke situatie? Pitaal helpt u met pensioenadvies, zakelijk én particulier, altijd op maat gesneden.

Ook voor de pensioenmarkt geldt dat de tijden in rap tempo veranderen. Onze specialisten zien door de bomen altijd het bos. Ons advies is op basis van uw persoonlijke situatie. Pitaal zoekt naar keuzes door u verschillende mogelijkheden voor te leggen.

Neem contact met ons op, leg uw vraag bij ons neer, dan krijgt u informatie.

Pensioenadviseur in Zutphen

Als specialist in pensioenadvisering rolt Pitaal de mogelijkheden voor uzelf uit en voor eventuele medewerkers. Pensioen is denken op de korte en op de lange termijn.

Welke oplossing voor u van toepassing is, doen we aan de hand van uw zakelijke en/of persoonlijke financiële situatie. We kijken samen naar mogelijkheden en keuzes. Om dit te realiseren hebben wij met alle financiële instellingen goede contacten en directe lijnen. Natuurlijk onafhankelijk en transparant

Wat wilt u weten? U heeft altijd, voor elke vraag een eigen aanspreekpunt.

Pensioenplan voor ondernemers

Pitaal werpt licht op de te maken keuzes en arbeidsongeschiktheid en overlijden worden vanzelfsprekend meegenomen.

Voor een goed pensioenbeleid neemt u verantwoordelijkheid voor uzelf en voor eventueel personeel. Pitaal is als dienstverlener in deze lastige materie een goede keus. Op zoek naar een goede regeling voor uw oude dag? Neem online contact met ons op of bel ons. Wij zijn u graag van dienst.