Pensioenadvies Nieuwleusen

man-kantoor

Pensioenvragen Nieuwleusen?

Pitaal, Pensioen en Inkomen is een pensioenadviseur in Nieuwleusen gespecialiseerd in het bieden van pensioenadvies op maat, voor zowel ondernemingen als particulieren.

Pensioenplanning kan complexe en ingewikkelde materie zijn, vooral gezien alle fiscale en wettelijke regels. Bovendien ligt er een pensioenakkoord dat consequenties heeft.

Het is belangrijk dat u een pensioenregeling kiest dat past bij uw persoonlijke situatie of uw bedrijf. Bij Pitaal begrijpen we dit en daarom bieden wij pensioenadvies op maat, zowel zakelijk, voor de ondernemer, de directeur groot aandeelhouder (DGA), als voor de zzp-er en de particulier.

Als pensioenadviseur in Nieuwleusen kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden die er voor u zijn, op het gebied van een juiste pensioenoplossing. Wij nemen de tijd om uw situatie in beeld te krijgen en op basis daarvan advies op maat te bieden. Of u nu pensioen opbouwt als ondernemer/werkgever, DGA of als zzp’er, Pitaal helpt u bij het beantwoorden van belangrijke pensioenvragen zoals: Hoeveel krijgt u maandelijks uitgekeerd na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd en wat zijn de gevolgen van bijvoorbeeld een huwelijk, samenwonen of juist een echtscheiding? Van baan wisselen, ontslag krijgen, langdurig ziek worden of overlijden, heeft ook allemaal gevolgen voor úw pensioen en/of het nabestaandenpensioen.

Bij Pitaal begrijpen we dat tijden veranderen en dat geldt ook voor de pensioenmarkt. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Op basis van uw persoonlijke situatie leggen wij u verschillende mogelijkheden voor. Bij Pitaal begrijpen wij dat pensioenvragen vereisen, dat je denkt op de korte en op de lange termijn, want pensioen opbouwen kost tijd.

Wij vinden het belangrijk dat ons advies persoonlijk, onafhankelijk en transparant is. Aan de hand van uw zakelijke en/of persoonlijke financiële situatie kijken wij samen met u welke pensioenoplossing het beste bij u past. Wij onderhouden goede contacten met de grote en belangrijkste verzekeraars en pensioenfondsen. Dit biedt een garantie voor een goede, duidelijke pensioenplanning met zicht op uw financiën bij het bereiken van uw pensioengerechtigde leeftijd.

Bij Pitaal heeft u altijd een eigen aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat u altijd bij uw vaste adviseur terecht kunt, met vragen over uw pensioenopbouw en mogelijkheden, rekening houdend met de daarbij behorende wet- en regelgeving en met het oog op het pensioenakkoord.

Kortom, als u in Nieuwleusen op zoek bent naar pensioenadvies op maat dan kunt u terecht bij Pitaal. Neem contact met ons op en leg uw vraag bij ons neer. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van het gewenste pensioenbeleid dat past bij uw persoonlijke situatie of die van uw werknemers van uw bedrijf.

Ondernemers zijn verantwoordelijk voor het uit te voeren pensioenbeleid, dat een belangrijke arbeidsvoorwaarde is voor de medewerkers en mogelijk voor uw eigen pensioen (DGA). Daarom bieden wij pensioenadvies op maat voor ondernemers/werkgevers, waarbij wij u helpen bij het maken van keuzes binnen de mogelijkheden. De risico’s van arbeidsongeschiktheid en overlijden worden uiteraard afgedekt en meegenomen in het pensioenplan waar ook ruimte gemaakt wordt voor het arbeidsongeschiktheidspensioen.

Pensioenplan voor ondernemers

Of u nu als werkgever of als zelfstandige met (zmp’er) of zonder personeel (zzp’er) op zoek bent naar een goede pensioenregeling, bij Pitaal bent u aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw oudedagsvoorziening.

Pensioenplanning gaat over het nemen van belangrijke beslissingen over de oudedagsvoorziening en dat gaat over veel geld. Pitaal biedt advies op maat, waarbij wij de belangen van uw medewerkers als uitgangspunt nemen, binnen de mogelijkheden van het budget. Denk hierbij niet alleen aan pensioen, maar ook aan arbeidsongeschiktheid en voortijdig overlijden. Wij helpen bij het vinden van de beste pensioenregeling welke past bij de situatie van uw bedrijf en houden rekening met het te implementeren pensioenakkoord.

Voor uw medewerkers is het vaak allemaal ‘abracadabra‘! Pitaal is echter heel ervaren in het verzorgen van de juiste pensioencommunicatie, zowel in een groepspresentatie als in een individueel gesprek. Wij maken pensioen, arbeidsongeschiktheidspensioen én nabestaandenpensioen in eenvoudig taalgebruik bespreekbaar.

Wanneer u op zoek bent naar een goede pensioenoplossing voor uw bedrijf en mogelijk ook voor uzelf (DGA), neem dan online contact met ons op of bel ons.

Wij helpen bij het vinden van de beste regeling voor uw oudedagsvoorziening.

Pitaal, voor deskundig en persoonlijk advies op de weg naar een goed pensioen.

Neem contact op