Pensioenadvies Apeldoorn

beelden-slider-website-UitglijdendeMan-LG

Pensioenvragen?

Hoeveel krijgt u maandelijks uitgekeerd na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd? Bouwt u pensioen op als werkgever of als zzp’er?

Welk pensioenplan sluit het beste aan bij uw onderneming of op uw persoonlijke situatie? Hoe zit het met al die fiscale en wettelijke regels? Pitaal helpt u met pensioenadvies op maat, zakelijk én particulier.

Tijden veranderen in rap tempo. Dat geldt zeker voor de pensioenmarkt. Onze specialisten kennen alle in’s en out’s en geven onafhankelijk advies. Op basis van uw persoonlijke situatie legt Pitaal u verschillende mogelijkheden voor. Neem contact met ons op, leg uw vraag bij ons neer. Wij zorgen voor meer informatie.

Pensioenadviseur in Apeldoorn

Als specialist in pensioenadvisering vertelt Pitaal u alles over de mogelijkheden voor uzelf en voor eventuele medewerkers. Zowel voor op de korte als voor op de lange termijn.

Ons advies is persoonlijk, onafhankelijk en transparant. Aan de hand van uw zakelijke en/of persoonlijke financiële situatie kijken we samen welke oplossing voor u van toepassing is. Om dit te realiseren hebben wij directe lijnen met alle financiële instellingen.

Niet helemaal duidelijk? U heeft altijd, voor elke vraag een eigen aanspreekpunt.

Pensioenplan voor ondernemers

Pitaal helpt u bij uw keuze, waarbij arbeidsongeschiktheid en overlijden uiteraard worden meegenomen. Met een goed pensioenbeleid neemt u verantwoordelijkheid voor uzelf en voor eventueel personeel. Bent u als werkgever of als zelfstandige met (zmp’er) óf zonder personeel (zzp’er) op zoek naar een goede regeling voor uw oude dag? Neem online contact met ons op of bel ons. Wij zijn u graag van dienst.